MENU
Головна » нерухомість Яремча

Земельна ділянка розташована в кінці яремча(1,5 га), від центральної дороги метрів триста. Доїзд хороший.
Комунікації: світло, газ, вода. Земля знаходиться у лісовому масиві. Документи виготовлені під с/г.


Оголошення: нерухомість Яремча |

ПРОДАЄТЬСЯ ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА В ЯРЕМЧЕ.ЗАГ.ПЛ.33 СОТ.ГАРНИЙ КРАЄВІД (ЛІС,ГОРИ,РІЧКА).НА ДІЛЯНЦІ ГАЗ,СВІТЛО,ВОДА.80М.ДО ЦЕНТР.ДОРОГИ.МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ПІД КОМЕРЦІЮ.МОЖЛИВИЙ ПОДІЛ ДІЛЯНКИ,ОБМІН НА АВТО,КВАРТИРИ

Оголошення: нерухомість Яремча |

Земельна ділянка із старою хатою (3 кімнати) розташована в с.Татарів Яремчанського р-ну, площа складає 0,53 га (з них 0,25 га під забудову, 0,28 для ведення селянського господарства (не пай), є державний акт. Земельна ділянка приватизована. Навпроти ж-д вокзалу. Можлива для особистого використання, так і для бази відпочинку(віддалена від траси 200-300м). Зручне транспортне сполучення (автомобіль, бус, поїзд). Авто підїзд до самої ділянки. Комунікації: на подвірї кирниця. До хати підведене світло та телефон. До Яремче 18км. До Ворохти 8км. До Буковеля 12км.

Оголошення: нерухомість Яремча |

Продається земельна ділянка під забудову 27 сотих землі урочище Ростовий, с.Микуличин, Яремчанський р-н, Івано-Франківська обл. 4 км до центру Микуличина, 20 км до Буковеля, 12 км до Яремче. Екологічне чисте місце, навколо ліс, гарний краєвид. Ціна 1000 у.о. за сотку.

... Читати далі »

Оголошення: нерухомість Яремча |

Продам земельну ділянку Яремча, вул. Довбуша 32 сот. Асфальтний під'їзд. На ділянці є цегляний будинок, ставок. Чудовий краєвид.

Оголошення: нерухомість Яремча |