MENU
Головна » Архів матеріалів

Здам в оренду складські приміщення під будь-яке виробництво.Біля дороги,під лісом біля пилорами.  НЕДОРОГО!!!!! вул. Вагелевича 650а,Рожнятівський р-н,с.Ясень.

Оголошення: нерухомість Рожнятів |

Продам 2-х поверховий недобудований будинок у с.Тулова, Снятинський р-н, Івано-Франківської обл. Земельна ділянка 25 сотих. Ціна 35000 у.о. торг

Оголошення: нерухомість Снятин |

Оренда м. Тисмениця вул. Галицька 20а-Д, Оренда різної площі від 5 до 300 кв.м.


Здам в оренду або продам виробниче приміщення (Тлумацький район). Майстерня (типова) цегляна, 20 км від Івано-Франківська, 2 км від районного центру, 600 м від траси Івано-Франківськ - Городенка.  Ціна договірна

Оголошення: нерухомість Тлумач |

Земельна ділянка із старою хатою (3 кімнати) розташована в с.Татарів Яремчанського р-ну, площа складає 0,53 га (з них 0,25 га під забудову, 0,28 для ведення селянського господарства (не пай), є державний акт. Земельна ділянка приватизована. Навпроти ж-д вокзалу. Можлива для особистого використання, так і для бази відпочинку(віддалена від траси 200-300м). Зручне транспортне сполучення (автомобіль, бус, поїзд). Авто підїзд до самої ділянки. Комунікації: на подвірї кирниця. До хати підведене світло та телефон. До Яремче 18км. До Ворохти 8км. До Буковеля 12км.

Оголошення: нерухомість Яремча |

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість комерційної оренди в Івано-Франківську за 1 квартал 2011 року склала 90 грн./ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість комерційної нерухомості в Івано-Франківську за 1 квартал 2011 року склала 1 600 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість земельних ділянок в Івано-Франківську за 1 квартал 2011 року склала 7 000 $/ сот.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість будинків в Івано-Франківську за 1 квартал 2011 року склала 710 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість однокімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 1 квартал 2011 року склала 570 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість двохкімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 1 квартал 2011 року склала 540 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість трьохкімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 1 квартал 2011 року склала 525 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість чотирьох-п'ятикімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 1 квартал 2011 року склала 490 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість однокімнатних квартир в Івано-Франківську за 1 квартал 2011 року склала 690 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість двохкімнатних квартир в Івано-Франківську за 1 квартал 2011 року склала 675 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість трьохкімнатних квартир в Івано-Франківську за 1 квартал 2011 року склала 620 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість чотирьох-п'ятикімнатних квартир в Івано-Франківську за 1 квартал 2011 року склала 600 $/ кв.м.

Продається Котедж із оциліндрованого бруса розміром 8*8 метра що розташований на ділянці площею 13 соток в центрі селища Ільці, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. Площа котеджу 120м2. На низу коридор, кухня, вітальня (є сходи), санвузол, котельня, проведене світло, каналізаця. Є документи про ввід в експлуатацію. На верху три окремі кімнати, два балкони, коридор. З ділянки в ясну погоду можна побачити Чорногірський хребет. Ціна: за все 135 000 $. Можливий обмін на автомобіль, квартиру в Києві

 

... Читати далі »


Продається приміщення комерц. призначення (можливо під торговий центр) у м. Калуш, Ів-Франківська обл. по вул. Б.Хмельницького, загальною площею 665.12 м2. В приміщенні підключені всі комунікації:електроенергія, водопровід, каналізація, газопровід, котельня.Стіни(вис.4.60м.-цегла), підлога-плитка, покрівля-замінена. Можлива оренда. Ціна договірна

... Читати далі »

Оголошення: нерухомість Калуш |

Продається дерев'яний житловий дачний будинок с. Матіївці Коломийського району площею 10х5. Гарне місце, молодий сад, декоративна хвоя, заведені всі комунікації(струм, газ, вода), зроблено капітальний ремон, стяжки, є прибудови, є перспектива розширення, хороший заїзд, 0,12га в центрі, 1км. асфальту до автомагістралі. Ціна 18 000$

... Читати далі »

Оголошення: нерухомість Коломия |

Продається земельна ділянка під забудову 27 сотих землі урочище Ростовий, с.Микуличин, Яремчанський р-н, Івано-Франківська обл. 4 км до центру Микуличина, 20 км до Буковеля, 12 км до Яремче. Екологічне чисте місце, навколо ліс, гарний краєвид. Ціна 1000 у.о. за сотку.

... Читати далі »

Оголошення: нерухомість Яремча |

Продаються два котеджі , розташовані по вул.Гірника в смт.Богородчанах ( 20 км від Івано Франківська) , площею 150 та 170 м.кв , 7 сотих землі, всі комунікації поруч


Земельна ділянка розташована в центрі Карпат, де протікає ріка Ч. Черемош. Знаходиться зем. ділянка неподалік від центра смт. Верховини, з видом на гору Чорногора. Площа її 0,26 га, є під'їзд. 50 км до Буковеля - гірсько-лижного комплексу. Земельна ділянка може використовуватися під будівництво житлового будинку та господарських споруд


Продам деревяний будинок біля траси Долина - Франківськ з прибудинковою ділянкою 0,24 га. Три великі кімнати 100 м-2, кухня, коридор, два підвали площею 35 м-2. Є літня кухня, велика стодола, хлів. Дві криниці, все газифіковано, є стаціонарний телефон. Також є матеріал для зовнішньої оббивки будинку (сайдінг), плитка для кухні та ванної, (ванна, унітаз, та умивальник) . Ціна 60 000 $ (можливий торг), або обмін з доплатою на квартиру у Ів.-Франківську

Оголошення: нерухомість Долина |

Продам , або здам в аренду , приміщення по вул.,Писарська 36 , площею 150 , 250, 400 , 600 , 850 до 6500 м/2 , під супермаркет, критий ринок, автосервіс , виробництво, склади ...Всі комунікації. Ціна 220 у.е., за 1 м/2

Оголошення: нерухомість Калуш |

Терміново продам новобудову особняк у с.Загайпіль, на земельній ділянці площею 0,6га (чорнозем ), підведені газ та світло , криниця на подвір'ї, в кінці городу потічок!

  ... Читати далі »

Оголошення: нерухомість Коломия |

Продається житловий будинок з земельною ділянкою в м. Косів, вул.Над Гуком
Будинок площею 10х8м. та літня кухня 6х8м, з можливістю обладнання під житловий будинок, до будинку проведено газ, автономне водопостачання, опалення, каналізація. Заїзд з головної дороги, яка веде до туристичного комплексу Байка.Недалеко знаходяться турбаза "Карпатські зорі", ресторан "Водограй", а також гора Міхалкова із підйомниками, до річки Рибниця 50м власним садом. Ділянка площею 0,16 га чудово підходить для туристичного бізнесу, із можливим розширенням її меж.Ціна договірна.

... Читати далі »

Оголошення: нерухомість Косів |

Продам земельну ділянку Яремча, вул. Довбуша 32 сот. Асфальтний під'їзд. На ділянці є цегляний будинок, ставок. Чудовий краєвид.

Оголошення: нерухомість Яремча |

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість комерційної оренди в Івано-Франківську за 4 квартал 2010 року склала 80 грн./ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість комерційної нерухомості в Івано-Франківську за 4 квартал 2010 року склала 1 520 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість земельних ділянок в Івано-Франківську за 4 квартал 2010 року склала 6 200 $/ сот.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість будинків в Івано-Франківську за 4 квартал 2010 року склала 720 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість однокімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 4 квартал 2010 року склала 580 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість двохкімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 4 квартал 2010 року склала 560 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість трьохкімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 4 квартал 2010 року склала 530 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість чотирьох-п'ятикімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 4 квартал 2010 року склала 500 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість однокімнатних квартир в Івано-Франківську за 4 квартал 2010 року склала 630 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість двохкімнатних квартир в Івано-Франківську за 4 квартал 2010 року склала 620 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість трьохкімнатних квартир в Івано-Франківську за 4 квартал 2010 року склала 600 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість чотирьох-п'ятикімнатних квартир в Івано-Франківську за 4 квартал 2010 року склала 580 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість комерційної оренди в Івано-Франківську за 3 квартал 2010 року склала 75 грн./ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість комерційної нерухомості в Івано-Франківську за 3 квартал 2010 року склала 1 440 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість земельних ділянок в Івано-Франківську за 3 квартал 2010 року склала 6 050 $/ сот.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість будинків в Івано-Франківську за 3 квартал 2010 року склала 770 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість однокімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 3 квартал 2010 року склала 620 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість двохкімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 3 квартал 2010 року склала 600 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість трьохкімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 3 квартал 2010 року склала 555 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість чотирьох-п'ятикімнатних квартир в новобудовах Івано-Франківська за 3 квартал 2010 року склала 515 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість однокімнатних квартир в Івано-Франківську за 3 квартал 2010 року склала 740 $/ кв.м.

За матеріалами інтернет видання Нерухомість Прикарпаття середня вартість двохкімнатних квартир в Івано-Франківську за 3 квартал 2010 року склала 710 $/ кв.м.

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 27 28 »