MENU
Головна » 2010 » Жовтень » 30 » В Африці побудують нове місто
17:49
В Африці побудують нове місто

Поряд зі столицею Кенії Найробі почалась реалізація першого в Африці проекту сучасної комплексної забудови. Місто Tatu City буде розраховано на 62 тисячі постійних жителів. 

Про це говориться у повідомленні компанії "Ренесанс Партнерс", яка є одним з інвесторів проекту.

Загальна площа забудови в рамках проекту Tatu City складе близько 1000 гектарів. У місті заплановано будівництво житлових будинків різного типу, офісних комплексів, торговельно-розважальних центрів, об'єктів соціальної інфраструктури і технопарку. Передбачається також облаштування рекреаційних і туристичних зон (більше 30 відсотків земель виділено під зелені зони).

Будівництво міста буде проходити в 10 етапів протягом 8-10 років. Здача перших житлових і комерційних об'єктів запланована на 2012 рік. Окрім "Ренесанс Партнерс", інвестором проекту є кенійська компанія Tatu City Ltd. Загальний обсяг інвестицій в Tatu City не розголошується.

Холдинг "Ренесанс Груп" - незалежна група фінансових та інвестиційних компаній, що працюють на перспективних ринках, що розвиваються, в Росії, Україні, Казахстані, Великобританії, США, Кіпрі і країнах Африки.

Лента.Ру

Категорія: Нерухомість світ | Переглядів: 949 | Додав: doshka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]