MENU
Головна » 2010 » Травень » 22 » У нерухомість Бразилії інвестують 500 мільйонів доларів
16:21
У нерухомість Бразилії інвестують 500 мільйонів доларів
Американський мільярдер Сем Зелл, якого охрестили гуру нерухомості за низку вдалих інвестицій, збирається інвестувати в зростаючу ударними темпами за останні 20 років економіку Бразилії, зокрема, в ринок нерухомості $500 мільйонів. 

Компанія Equity International, яка належить Сему Зеллу, збирається придбати частку в декількох бразильських фірмах, які займаються комерційною і житловою нерухомістю. 

Згідно з прогнозом Центробанку країни, за підсумками поточного року економіка Бразилії зросте на 6,3%. Підвищення доходів середнього класу гарантує стабільний попит на житло, який не зможуть ослабити навіть зростаючі процентні ставки. 

В 2009 році частка представників середнього класу склала 53% від загальної чисельності населення, повідомляє Bloomberg. Щороку в країні утворюється близько 1,5 млн нових домогосподарств. Будівельні компанії, тим часом, можуть забезпечити житлом лише половину цієї кількості. 

Крім того, Equity International розглядає можливість інвестицій в ринки нерухомості Колумбії, Китаю, В'єтнаму, Індонезії і Марокко. Свої акції в українських і венесуельських компаніях Зелл продав через політичні ризики. 

Як повідомлялося раніше, до кінця 2010 року в чотирьох містах з населенням понад 300 тисяч осіб, розташованих в тропічних лісах Бразилії, будуть побудовані торгівельні центри, один з яких почали зводити в березні.

За матеріалами http://prian.ru

Категорія: Нерухомість світ | Переглядів: 994 | Додав: doshka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]