MENU
Головна » Ринок нерухомості України

Десять найдорожчих будинків України. Рейтинг Фокуса

Вівторок 19:15

Всього декілька кілометрів розділяють десятку найдорожчих будинків України. Дослідження Фокуса показало, що в країні немає квадратних метрів, які коштують дорожче від столичних. Редакція з'ясувала це за допомогою експертів трьох провідних агентств нерухомості країни - Park Lane, Knight Frank і SV Development, загальна база яких становить близько 50 тис. об'єктів. 

Саме вартість квадратного метра в квартирі, що продається в даний час, і стала єдиним критерієм відбору і оцінки в цьому рейтингу. Вартість квадратного метра в квартирі, що продається в даний час, стала єдиним критерієм відбору і оцінки в рейтингу. Щоб об'єктивніше розрахувати вартість квадратного метра в тому житлі, яке пропонується з меблями і ремонтом, ми понизили заявлену ціну квадрата на $2 тис. Це торкнулося квартир на Володимирській, 22, Житомирській, 2 ... Читати далі »

Україна увійшла до трійки країн-лідерів по падінню цін на житло

Субота 00:07

В I кварталі 2010 року в більшості країн світу ціни на житлову нерухомість збільшилися відносно того ж періоду минулого року, але в Україні вартість житла в річному численні впала на 21,4% - нижче лише Литва (22,5%) і Латвія (34,3%).

Темпи зростання цін на житло були вищими, ніж в попередньому кварталі, повідомляється в звіті дослідницького порталу Global Property Guide.

Згідно з даними найбільше зростання цін порівняно з I кварталом 2009 року зареєстроване в Гонконгу (29,6%), Сінгапурі (25,1%) і на Тайвані (20,0%).

Підвищення цін на житло порівняно з I кварталом 2009 року спостерігалося також в Австралії (19,9%), Ізраїлі (15,9%), Фінляндії (11,2%), Норвегії (10,8%), Швеції (10,7%), Китаї (Шанхай) (10,6%), Великобританії (8,8%), Новій Зеландії (7,1%), Австрії (4,8%), Люксембургу (4, ... Читати далі »

« 1 2