MENU
Головна » Ринок нерухомості України

Нерухомість Івано-Франківська, продаж та оренда

Середа 12:07

На сьогоднішній день в Івано-Франківську працює багато агентств, що займаються нерухомістю. Найчастіше їх сфера діяльності відноситься до продажу, обміну житла: квартир, приватних будинків. Зараз обстановка з нерухомістю в Івано-Франківську досить стабільна, тому прикарпатський регіон є надійним і вигідним полем для інвестицій, що можна побачити по зростаючої кількості комерційних центрів, розвитку інфраструктури та новими житловими комплексами.

На безлічі сайтів ріелторських компаній та на дошках оголошень нерухомості Івано-Франківська пропонуються сотні варіантів квартир по будь-якій ціні і на будь-який смак. Підшукуючи для себе нерухомість, ви побачите безліч оголошень про купівлю-продаж&nbs ... Читати далі »

Найвідоміші способи шахрайства на ринку нерухомості

Понеділок 15:50

З кожним роком шахраями вигадуються все більш витончені способи для обману довірливих клієнтів. Бувають випадки, що навіть і подумати не можна, що ви стали жертвою обману, адже все виглядає дуже правдоподібно. Наведемо найбільш відомі та найбільш розповсюджені способи шахрайства.

Коли, нібито, компанією-забудовником продається нерухомість, що ще не побудована і відсутні документи. Наприклад, створюється «липова» компанія, яка, нібито, планує будувати будинки. Цією компанією починають продаватися ділянки землі та даються обіцянки стосовно будівництва на них котеджів. Щоб все це мало переконливий вигляд, будується один красивий будинок з метою виставити його на показ. Далі певний період активно продаються земельні ділянки і через деяк ... Читати далі »

Чи вигідно інвестувати в нерухомість?

Понеділок 15:36

Інвестуватувати в нерухомість в наш час досить вигідно, адже нерухомість практично не падає в ціні.

Нормативно-правова база, що регулює відносини в сфері нерухомості:При наявності вільного капіталу на власника накладаються певні зобов'язання. Адже кожна людина або компанія хоче отримувати дохід від власних грошей, а не тримати їх на рахунку в банку. Саме з цієї причини у кожного власника грошових коштів виникають думки стосовно збільшення приросту власного капіталу.

На сьогоднішній день є безліч привабливих пропозицій стосовно вкладення грошей, маючи на меті подальше отримання додаткового доходу. Досить надійним методом вкладення грошей з мінімальним ризиком є вкладення коштів у нерухомість.
Нерухомість являється активом з самими мінімальними ризиками. При купівлі нерухомості у Вашому володінні опиняється власність, якою ви мож ... Читати далі »

Як продати квартиру в умовах нинішнього ринку

П`ятниця 22:47

Визначаємо ціну, даємо рекламу і готуємося до показів.
Добре продавати житло, коли ринок росте, а покупці знають, що завтра може бути ще дорожче, ніж сьогодні. Зараз же продати квартиру за адекватною ціною стає непростим завданням. І справа не тільки в ринковій ситуації - ми самі ускладнюємо собі життя своїми помилками. Про те, що потрібно зробити, щоб ваша квартира не "зависла" у продажу, розповіли фахівців з нерухомості.
Знайти вірну ціну. 
Принцип "Зроби сам!" багатьом нашим співгромадянами чи перейшов з молоком матері, то чи намертво був вколочений на уроках трудового виховання. Тільки ось: він нам не завжди йде на користь. Стоматолог сам собі зуби не рве. І навіть не всі ріелтори власні об'єкти продають самі. Том ... Читати далі »

Ситуація на українському ринку нерухомості

Неділя 19:34

Весна не принесла очікуваного пожвавлення на вторинний ринок житла. У агентствах нерухомості констатують, що в першому кварталі цього року угод купівлі-продажу полягало навіть менше, ніж в аналогічному періоді 2010 р. Зниження активності в цьому сегменті пояснюється тим, що з кінця січня почався відтік покупців на первинний ринок. Адже цього року багато компаній відновили роботи на раніше заморожених об'єктах і заманюють клієнтів всілякими знижками і акціями. При цьому забудовники надають потенційним покупцям розстрочку платежів. А в старих будинках часто виникають проблеми з комунікаціями, що помітно знижує їх привабливість. Ряди покупців порідшали ще і тому, що ті, у кого на початку економічної кризи були на руках якісь заощадження, вже встигли вкласти їх в нерухомість в 2009 і 2010 рр. А деякі все ще сподіваються на подальше падіння цін або вишукують найбільш вигідні і гідні за якістю пропозиції, які на ринку проскакують нечасто.
... Читати далі »

Ринок нерухомості : аукціони повертаються (ч.1)

Неділя 19:11

Можете уявити собі автомашину, що рухається на першій передачі, тобто на мінімальній швидкості, по головній дорозі в умовах величезного мегаполісу? Саме так виглядає зараз ринок української нерухомості.

Потенційні покупці упевнені в тому, що ціни на українське житло рано чи пізно обваляться ще раз. Продавці - що країна увійде до двадцятки найекономічнішо розвинених країн не через півстоліття, а "вже сьогодні". І ті, і інші упевнені що стан ринку нерухомості дзеркально залежить від стану національної економіки і суспільства в цілому - і це відповідає дійсності. Саме тому в 2011 році ринки нерухомості різних країн рухаються абсолютно в різні боки. У одних країнах економіки повільно відновлюються після першої хвилі економічної кризи, і ринки нерухомості перебуваючи під враженням від кількісного пом'якшення і загального монетарного неподобства (особливо від QE - 2 ФРС США), повільно стають на шлях висхідного тренду. У інших державах ... Читати далі »

Ринок нерухомості : аукціони повертаються (ч.2)

Неділя 19:09

Аукціони повернулися. Але на пониження.

За часів пухиря на ринку нерухомості (який, до речі, здувся ще не остаточно) нерідко прямо на квартирах порівняно рідкісних у той час продавців квадратних метрів влаштовувалися своєрідні міні-аукціони в ході яких вигравав і отримував квартиру той з декількох покупців, у кого гаманець був товщий або була можливість швидко без залучення банківського кредиту сплатити угоду. Частенько ціна на об'єкт, що купувався, на таких домашніх торгах підвищувалася на десятки відсотків.

Зараз часи помінялися. У багатьох, навіть найпривабливіших за якістю і місцерозташуванню будинках і регіональних центрів зараз одночасно продається по дещо майже однакових по параметрах квартир. Якщо ж з'являється покупець з "живими" грошима, готовий негайно вчинити угоду, то він, як правило, обдзвонює претендентів- продавців і сам призначає знижену від ринкової ціну. Хто з продавців погоджується на умови покупця той ... Читати далі »

За будівництво соціального житла не доведеться платити податки

Понеділок 13:25

За будівництво соціального житла не доведеться платити податки
Будівельно-монтажні роботи по доступному житлу і житла, яке будується за держкошти, звільнять від сплати податків. Новий Податковий кодекс містить норми, які дозволять знизити вартість будівництва одного кв м житла.

«Податковий кодекс передбачає звільнення від оподаткування операцій з постачання будівельно-монтажних робіт з будівництва доступного житла та житла, яке будується за державні кошти», – повідомив Віктор Тихонов, віце-прем’єр-міністр.

За його словами, ця норма буде рушійною силою в зниженні вартості будівництва 1 кв м житла. «Так, ця норма стосується лише будівництва доступного житла, але з огляду на те, що в черзі на житло вже роки знаходиться далеко за мільйон наших громадян, звільнення від оподаткування операцій з постачання будівельно-монтажних робіт дозволить державі допомогти якомога більшій кількості черговиків”, – прокоментував В. Тихонов. ... Читати далі »

Що із нерухомості може придбати українець на свою зарплату?

Понеділок 17:54

За один рік середня зарплата в Україні зросла приблизно на 10%, але звичайний українець може купити лише пів туалету в столиці. Про це заявляють експерти, які спробували підрахувати, що з нерухомості може придбати українець на свою зарплату.

За даними експертів, українець на свою річну зарплату може купити приблизно 4-6 квадратних метрів в одному із недорогих районів великих міст, наприклад, Харкові, де ціна 1 квадратного метра складає 4,9-8 тисяч гривень, а також 1,6-2 квадратних метрів у Києві, де вартість квадратного метра складає близько 13,6-16,8 тисяч гривень.

Висновки невтішні - в провінції зароблених за рік грошей вистачить лише на кухню, а в Києві - лише на пів туалету.

До речі, росіяни "вибудовують" не більше, ніж українці. І річної зарплати середнього жителя Росії вистачає приблизно на 7 квадратних метрів в тому ж Саратові, або приблизно на 1 квадратний метр у Москві.

Трохи краще живуть американці - за рік робо ... Читати далі »

Кризова нерухомість: чого чекати?

Понеділок 17:19

На запитання інтернет-аудиторії відповідали представники влади, фінансисти, ріелтори, забудовники й інші учасники ринку нерухомості, пише 100m2.

Так, на питання: "Що вигідно зараз купити: квартиру чи комерційну нерухомість?" Олександр Охріменко, радник голови правління "Укргазбанку", відповів: "Якщо Ви хочете одержати інвестиційний дохід, то краще купувати комерційну нерухомість. Якщо ж мета - придбати нерухомість для мешкання, то зараз дуже вигідно купувати квартири".

У свою чергу, Віталій Бойко, директор консалтингової компанії "Українська торговельна гільдія" сказав, що зараз складно вирішити, що може бути вигідніше, оскільки цікаві пропозиції з'являються в усіх сегментах нерухомості. Тому якщо немає суб'єктивних переваг щодо типу нерухомості, то розглядати треба всі варіанти.

"Чи очікується восени підвищення цін на житлову нерухомість у Києві?" - Так звучало одне з питань інтернет-дискусії. Президент Асоціації ... Читати далі »

1 2 »