MENU
Головна » 2010 » Грудень » 21 » Інвестиції в нерухомість в Європі та Африці виросли на 40%
14:07
Інвестиції в нерухомість в Європі та Африці виросли на 40%

Інвестиції в комерційну нерухомість в Європі та Африці виросли на 40%
Обсяги прямих інвестицій у комерційну нерухомість у Європі, Африці і на Близькому Сході за 2010 рік, у порівнянні з минулим роком, збільшилися на 40%. І, припускають аналітики, повинні досягти по 100 млрд євро.

"Інвестиційна активність за перші три квартали 2010 року вже суттєво випередила торішні показники. Четвертий квартал зазвичай найбільш продуктивний з усього року”, - говориться в доповіді Jones Lang LaSalle.

У Європі в останньому кварталі цього року обсяги інвестицій у комерційну нерухомість виявляться більше, ніж у попередньому, на 35% і складуть близько 31 млрд євро. "Тенденція до зростання обсягів інвестицій відзначається по всій Європі, найбільш виражена в Німеччині і cкандінавскіх країнах, де обсяги інвестицій можуть подвоїтися в порівнянні з 2009-м – близько 33,5 млрд євро в цілому на двох ринках”, – зазначається в матеріалах.

А от частка Центральної та Східної Європи від загальних європейських обсягів інвестицій залишилася колишньою (це 6% в 2009 році), однак обсяг сіделок саме в цьому регіоні збільшився на 42% в порівнянні з показником минулого року.

Експерти прогнозують зростання інвестицій на ринку в наступному році в 25-35% – до 130 млрд євро. "Ми побачимо зростання обсягів інвестицій в скандинавських країнах, у Центральній і Східній Європі, в тому числі і в Москві”, – підкреслюється в дослідженні JLL.

http://statti-real.blogspot.com

Категорія: Нерухомість світ | Переглядів: 1096 | Додав: doshka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]