MENU
Головна » 2016 » Травень » 16 » Чи вигідно інвестувати в нерухомість?
15:36
Чи вигідно інвестувати в нерухомість?

Інвестуватувати в нерухомість в наш час досить вигідно, адже нерухомість практично не падає в ціні.

Нормативно-правова база, що регулює відносини в сфері нерухомості:При наявності вільного капіталу на власника накладаються певні зобов'язання. Адже кожна людина або компанія хоче отримувати дохід від власних грошей, а не тримати їх на рахунку в банку. Саме з цієї причини у кожного власника грошових коштів виникають думки стосовно збільшення приросту власного капіталу.

На сьогоднішній день є безліч привабливих пропозицій стосовно вкладення грошей, маючи на меті подальше отримання додаткового доходу. Досить надійним методом вкладення грошей з мінімальним ризиком є вкладення коштів у нерухомість.
Нерухомість являється активом з самими мінімальними ризиками. При купівлі нерухомості у Вашому володінні опиняється власність, якою ви можете розпоряджатися на свій розсуд, наприклад здавати в оренду, або вигідно перепродати у будь-який момент.

Крім того нерухомість можна використати за прямим призначенням.  Наприклад у житловій нерухомості можна проживати, а великі офіси та приміщення добре підійдуть для використання у власному бізнесі. Купівля нерухомості являється завжди безпрограшним варіантом вкладення коштів.

З чим це пов'язано?
Ціни на квартири та інші види нерухомої власності стабільно тримаються на високому рівні. До того практично у будь-якому регіоні світу цілі перебувають приблизно на одному і тому самому рівні. Ціна на квартиру, що куплена в Європі , Азії, Америці або будь-якому регіоні нашої країни, відзначаються досить високою стабільністю. Історія кількох останніх десятиліть практично не знає випадків падіння цін на нерухомість до низької позначки. Перепади цін являються досить незначними та часто спрямовуються в сторону збільшення. Тому будь-яка нерухомість, яку ви купите собі у власність, стане відмінним вкладенням.
Крім того, що ціни на нерухомість відзначаються високою стабільністю, часто відбувається приріст ціни. Кожного року ви будете отримувати декілька відсотків приросту вартості вашої нерухомості, все залежить від регіону в якому ви купуєте нерухомість. Це може стати досить непоганим пасивним доходом.
Якщо ви не використовуєте власність в особистих цілях, то у Вас є можливість здавання її в оренду, адже це стане певним джерелом доходу. У випадку розташування приміщення або житла у привабливому районі міста то ваша нерухомість буде користуватися дуже високим попитом. В цьому плані дуже привабливою виглядає нерухомість, що знаходиться в курортних містах та великих мегаполісах.
Ваша нерухомість являтиметься активом, на який буде завжди високий попит, адже ринок нерухомості знаходиться у досить активному стані. В наслідок стабільності цін на нерухомість операції купівлі-продажу здійснюються постійно. Тому у Вас не повинно бути страху стосовно покупки неліквідного товару, який нікому не буде потрібний. На нерухомі активи попит є постійно.

За матеріалами: http://right-choice.com.ua

Категорія: Ринок нерухомості України | Переглядів: 693 | Додав: doshka2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]