MENU
Головна » 2016 » Травень » 22

Податок на нерухомість: як було і як буде?

Неділя 18:19

Цього року платити за «зайві» квадратні метри ще будемо по-старому.

Невдовзі деяким українцям прийдуть платіжки на оплату податку на нерухомість. У чому особливість оплати податку в цьому році, коли будуть діяти нові правила, які «підводні камені» нової версії закону і як можна уникнути сплати податку

Цьогорічний податок

Починаючи з поточного місяця і до 1 липня 2016 року, багатьом громадянам України прийдуть податкові повідомлення-рішення про нарахування їм податку на нерухомість. В результаті чого українці повинні будуть впродовж 60 днів сплатити цей податок.

«У 2 ... Читати далі »

Рада схвалила компенсацію з бюджету 50% вартості житла для учасників АТО

Неділя 18:00

Профільний комітет Верховної Ради підтримав пропозицію Кабміну збільшити до 50% компенсацію при купівлі житла учасниками АТО.

Комітет Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства схвалив урядовий законопроект, який передбачає збільшення компенсації з держбюджету при купівлі житла учасниками антитерористичної операції до 50% з 30% його вартості.

Відповідний законопроект №4550 "Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва" (щодо реалізації державних житлових програм)" було розглянуто пр ... Читати далі »