MENU
Головна » 2016 » Травень » 14

Герметичність будинку - це добре чи погано?

Субота 19:50

Багато господарів будинків вважають, що коли стіни і вікна «дихають» - це добре. Чи так це насправді?

Стінові конструкції

Безперечно, свіже повітря корисний. Але дихати, якщо тлумачити слова прямо, можуть тільки живі істоти. Якщо дихає нежива матерія, значить, в ній є щілини і тріщини. А це подразумеваетналічіе неконтрольованого повітрообміну, одночасно з яким назовні йде і теплова енергія. Влітку там же просочується вулична спека.

Крім того, з часом в тріщинах може накопичитися волога. А це призведе до утворення цвілі, погіршення теплотехнічних властивостей матеріалів і поступового виходу їх з ладу. У правильному і сучасному енергоефективний ... Читати далі »

Іпотека і розлучення: як зберегти нерухомість

Субота 17:51

Відповідно до закону, будь-яке майно, нажите в шлюбі, є спільним. Очевидно, що при розлученні і квартиру, і борги по кредиту доведеться ділити. Але і розділити не так-то просто: на всі дії і з закладеною квартирою, і з боргом буде потрібна згода банку-кредитора. 
Які ж є варіанти вирішення проблеми поділу майна і боргів при розлученні?

Шлюбний договір

Ідеальний і майже безпроблемний варіант - наявність шлюбного контракту. Вчасно складений шлюбний контракт дозволить уникнути суперечок і конфліктів на грунті розподілу як іпотечної квартири, так і будь-якого іншого майна. У шлюбному договорі має бути обов'язково прописано, хто і в якому розмірі вніс перший внесок, хто вносить щомісячні платежі по іпотеці і к ... Читати далі »